Näistä on täydellinen leffailta tehty – lue hauskat vinkit

Onko haaveissa hauska leffailta ystäviesi, perheen tai rakkaasi kanssa? Mikään ei voita mahtavan leffan katsomista loistavassa seurassa – paitsi jos seuraatte tämän artikkelin ohjeita ja viette leffailtanne seuraavalle tasolle muutamalla helpolla vinkillä! Jos kaipaat tuota leffateatterin ihanan kutkuttavaa tunnelmaa, yllätyt varmasti siitä, kuinka helppoa se onkaan tuoda oman kodin lämpöön. Kotikutoiset leffaillat ovat jotakin sellaista, mikä maistuu taatusti niin perheen aikuisille kuin junioreillekin. Jos siis kaipaat arkeen ripauksen taikaa tai iltaasi jotain spesiaalimpaa, sammuta valot ja laita suosikkileffasi pyörimään. Mutta sitä ennen…

Vinkit täydelliseen leffailtaan

  • 1. Teeman mukainen koristelu

Onko tämän illan leffaillassa vuorossa Disney-piirrettyjen maraton? Tai ehkäpä kaipaat iltaan ripauksen taikaa Tylypahkassa Harry Potterin seurassa? Vai päädytkö sitten katsomaan vaikkapa hyytävää kauhuleffaa? Oli teemana mikä tahansa, partyking.fi tarjoaa kotiisi teeman mukaisen sisustuksen ja koristeet edulliseen hintaan. Samasta osoitteesta voitte poimia myös teeman mukaista päällepantavaa ja asusteita koko porukalle – kun olette virittäytyneet kunnolla tunnelmaan, tuntuu leffakin täysin erilaiselta ja saatte siitä taatusti irti. Tämän kokonaisvaltaisempaa elokuvakokemusta saa hakea!

  • 2. Oma poppari- ja herkkubaari

Paras (ja helpoin!) tapa tuoda leffateatterin tunnelma omaan kotiin on tietenkin varustautua kaikilla asiaankuuluvilla herkuilla. Valmistakaa runsaasti voisia poppareita, jäistä limonadia ja kulhoittain karkkia ja jakakaa jokaiselle katsojalle oma pieni pahvinen astia, johon tämä voi herkkunsa kerätä. Tämän autenttisempaa leffateatterikokemusta saa hakea! Psst – jos kaipaatte iltaan hieman täyttävämpää menua, viekää leffateatterikokemus seuraavalle tasolle valmistamalla tai tilaamalla pizzaa. Pizza maistuu aina, ja mielenkiintoista leffaa katsoessa se maistuu entistäkin paremmalta.

  • 3. Tyynyjä ja vilttejä mukavaan oloon

Elokuvat kestävät yleensä noin puolestatoista tunnista jopa yli kolmeen tuntiin. Tämä on pitkä aika oleskella täysin aloillaan. Siksi onkin tärkeä pitää huoli siitä, että aivan jokaisella katsojalla on leffaillassa mukava olla. Varaudu tähän tarjoamalla esille runsaasti pehmeitä tyynyjä ja lämpimiä vilttejä, joiden päällä on mukava olla ja joihin on mukava kietoutua. Tyynyjen ja vilttien avulla elokuvan katselu onnistuu sään salliessa myös ulkona yön pimetessä – siinä on tunnelmaa!

Related Posts

Add Comment