Älypuhelimella hallitset yritystäsi helposti etäältä

Moni hieman pelkää oman yrityksen perustamista. Mitä jos en onnistukaan menestymään maailmassa, jossa kuka tahansa voi olla yrittäjä? On ymmärrettävää, että näin ison askeleen ottaminen elämässä voi olla hyvinkin pelottavaa. Stabiilin ja turvallisen elämäntyylin vaihtaminen riskialttiiseen yrittäjyyteen voi tuntua mahdottomalta ajatukselta, mutta toisaalta vaakakupissa painaa aina toinen puoli: minähän voin menestyä hyvin, ja silloin vain taivas on rajana!

Vaikka monia pelottaakin menestymisen vaikeus ja saturoiduilla markkinoilla pärjääminen, tietyllä tavalla yrityksen perustaminen ja hallinoiminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa kuin nyt – nykyään etätyöt ovat arkipäivää ja lähes kaiken voi hoitaa olematta fyysisesti paikan päällä. Mahdollisuudet yritystoiminnan harjoittamiseen ovat, kiitos nykytyökalujen, lähes rajattomat. Esimerkiksi crm asiakkuudenhallinta hoituu kätevästi kotisohvalta käsin antaen kuitenkin todella ammattimaisen vaikutelman, joka jättää taatusti jälkeensä tyytyväisen asiakkaan. Juuri tästä syystä yrittäminen onkin maailman joustavin työ, ja osaltaan juuri tämä on se syy, joka saa niin monet tarttumaan haasteeseen riskeistä huolimatta. Kun jokapäiväinen tylsä palkkatyössä puurtaminen alkaa maistua puulta, mikään ei tunnu houkuttelevammalta kuin omien työaikojen päättäminen ja itselle tärkeän asian tekeminen työksi.


Yrittäjä ei tarvitse paljon

Vaikka yrittämisen aloittaminen saattaakin tuntua vaikealta ja pelottavaltakin, tosiasiassa itse yrityksen aloittamiseen ei välttämättä tarvita paljoa pääomaa eikä juuri materiaakaan. Riippuen yrityksen laadusta voi jopa olla, ettet tarvitse muuta kuin älypuhelimen – ja sehän jokaiselta löytyy jo valmiiksi taskun pohjalta! Älypuhelimella voit tehdä vaikka mitä: perustaa tärkeät sosiaalisen median tilit, luoda verkkosivut, pitää yhteyttä asiakkaisiin, hallinoida asiakastietoja, markkinoida, tehdä tuotetilauksia, vastata sähköposteihin… Oikeastaan voidaan sanoa, että on vähemmän asioita, joita ET voi tehdä älypuhelimellasi! Jos siis oikeasti haaveilet yrittäjyydestä, älä pelkää – se ei ole ollenkaan niin vaikeaa ja monimutkaista, kuin moni pelkää. Uskalla ottaa riski ja hypätä pää edellä tuntemattomaan. Et tarvitse muuta kuin hyvän bisnesidean, paljon rohkeutta ja uskallusta sekä älypuhelimen, tällä reseptillä pääset jo kauas! Ei siis muuta kuin kipin kapin perustamaan ikiomaa yritystä.

Related Posts

Add Comment