Makuuhuoneen tapetti rentouttaviin leffailtoihin

Makuuhuoneessa on ihana rentoutua hyvän leffan parissa juuri ennen nukahtamista. Kaunis, rentouttavaa tunnelmaa tuova makuuhuoneen tapetti on tärkeä komponentti pyrittäessä luomaan makuuhuoneeseen mahdollisimman mukavat puitteet rentouttaville leffailloille. Tästä artikkelista löytämiesi vinkkien avulla rentouttavaa tunnelmaa tuova makuuhuoneen tapetti on helppoa ostaa netistä hyvään hintaan!

Rentouttava makuuhuoneen tapetti

Entäpä millainen makuuhuoneen tapetti sitten on rentouttava ja auttaa luomaan rauhallisen tunnelman? Makuuhuoneen tapetin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ensinnäkin tapetin väriin. Ei ole suinkaan sattumaa, että esimerkiksi pikaruokaravintoloissa tai leikkaussaleissa suositaan juuri tiettyjä värejä. Jälkimmäisissä suositaan valkoisen ohella usein vihreää väriä, jota pidetään stressiä lievittävänä, rentouttavana ja rauhoittavana värinä. Ei olekaan ihme, että moni kokee myös metsän rauhoittavana paikkana – suorastaan väriterapian lähteenä – onhan metsä täynnä vihreän värin rauhoittavaa vaikutelmaa. Vihreä onkin hyvä valinta myös makuuhuoneeseen. Luontoteema on nykyisinkin suosittu suomalaisten kotien sisustusteema ja esimerkiksi erilaiset kukat ovat suosittuja kuvioita makuuhuoneen tapeteissa.

Jos haluat makuuhuoneeseesi erityisen persoonalliset, juuri sinulle räätälöidyt makuuhuoneen tapetit, kannattaa harkita valokuvatapettien teettämistä omista kuvista Kotitapetti-sivuston näppärän työkalun avulla. Valitse jokin sinulle erityisen rakas valokuva vaikkapa sellaisesta paikasta, joka on sinulle erityisen tärkeä ja jossa sinun on helppo rentoutua, ja teetä kuvasta makuuhuoneen tapetit. Näin rakkaat muistot ovat aina lähelläsi rentoutuessasi makuuhuoneessasi leffojen äärellä.

Mistä rentouttava makuuhuoneen tapetti?

Rentouttava makuuhuoneen tapetti löytyy näppärästi Kotitapetti-nimisestä verkkokaupasta. Verkkokaupan näppärät hakufiltterit auttavat sinua löytämään juuri niin rentouttavan makuuhuoneen tapetin kuin tarvitset. Voit etsiä makuuhuoneeseesi sopivaa tapettia esimerkiksi toivomasi kuvion, tyylin tai värin perusteella. Jos valitset hakuehdoista tapetin kuvioksi esimerkiksi kukkakuvion, tyyliksi perinteisen ja tapetin väriksi vihreän, löydät nopeasti monia rentouttavia vaihtoehtoja makuuhuoneeseesi.

Yksi upea Kotitapetin valikoimista löytyvä vaihtoehto on kaunis Heritage-kuvioinen tapetti Fiona-tapetilta. Tämä tapetti kuuluu erittäin suosittuun Heritage-tapettimallistoon ja sopii hyvin myös makuuhuoneeseen. Halutessasi voit tapetoida Heritage-tapetilla esimerkiksi yhden tehosteseinän makuuhuoneeseen ja valita makuuhuoneen muihin seiniin tapetin väriin sopivan maalipinnan. Näin huoneeseen tulee erityisen rauhallinen ja seesteinen tunnelma, ja tapetti on helppo myös vaihtaa, jos haluatkin myöhemmin muuttaa makuuhuoneen tunnelmaa tai vaikkapa huoneen värisävyjä.

Jos taas haluat makuuhuoneeseesi vihreän sävyistä tapettia, jossa on lintukuvioita, valitse nämä hakuehdot Kotitapetin hakukoneesta ja näet pian monia upeita vaihtoehtoja. Yksi upeimmista on Boråstapeterin Paradise Birds -niminen tapetti, jossa on erityisen rentouttava tunnelma. Paradise Birds -tapetti kuuluu Oriental Dreams -nimiseen tapettimallistoon, joka asennetaan seinälle tasakohdistamalla. Kotitapetin hakukoneita oppii käyttämään nopeasti ja niiden avulla on helppo tehdä omista tapettiunelmista totta!

Halutessasi voit tilata sinua kiinnostavista tapeteista myös tapettinäytteen viidellä eurolla ennen lopullisen valinnan tekemistä. Tapettinäytettä on helppo sovitella kotona makuuhuoneen seinään, mikä auttaa hahmottamaan, miltä kyseinen tapetti näyttäisi juuri sinun makuuhuoneessasi. Voit halutessasi tilata usean tapetin näytteet ja valita niistä rentouttavimman ja miellyttävimmän vaihtoehdon. Useiden näytteiden avulla erilaisia vaihtoehtoja on helppo vertailla ja yleensä joukosta alkaakin pian erottua se yksi ja oikea helmi, joka on se oikea tapetti luomaan rentouttavaa tunnelmaa juuri sinun makuuhuoneeseesi!

Related Posts

Add Comment