Vertaile puhelinliittymiä ja striimaa suosikkielokuvasi edullisemmin

Suurella osalla suomalaisia kotitalouksia on käytössään vähintään 1–2 streaming-palvelua. Suomalaiset ovatkin varsin ahkeraa kansaa, kun puhutaan television katselusta. Tänä päivänä kätevät streaming-palvelut ovat tuoneet rentoon koti-iltaan tuplasti enemmän hupia, sillä muutaman euron kuukausihinnalla pääsemme nauttimaan tuhansista kotimaisista ja kansainvälisistä elokuvista ja tv-sarjoista laadukkaalla HD-kuvalla varustettuna.

Näiden streaming-palveluiden toistamiseen tarvitaan vain nettiyhteydellä varustettu älylaite, kuten älytelevisio, älypuhelin tai tabletti. Tunnuksen luominen onnistuu vain muutamassa minuutissa ja mikä parasta, monet streaming-palvelut tarjoavat uusille asiakkailleen 7–30 päivän ilmaisia kokeilujaksoja, joiden aikana voit nauttia näiden palveluiden tarjoamista elokuvista ja tv-sarjoista maksuttomasti.

Vertaile puhelinliittymäsi ja maksa netistä vähemmän

Suomalaiset osaavat vertailla ja kilpailuttaa esimerkiksi sähkösopimuksensa varsin tiuhaan tahtiin. Monelta on kuitenkin mennyt ohi, että myös puhelinliittymiä on mahdollista vertailla. Vaikka puhelinliittymän vertailu voi kuulostaa monimutkaiselta tehtävältä, sitä sen ei onneksi tarvitse olla, sillä netin vertailupalveluiden kautta näet jo yhdellä silmäyksellä tämän hetken edullisemmat liittymät, jolloin muun muassa Elisan ja Telian liittymien vertailu käy helposti vain muutamassa minuutissa.

Jotta elokuvien ja tv-sarjojen katselu mukavasti kotisohvalla olisi mahdollisimman mutkaton elämys, on tärkeää, että verkkoyhteytesi tukee riittävän nopeaa datansiirtoa, jotta streaming-palveluiden sisältöä on mahdollista toistaa näytöltä reaaliajassa.

Vaikka nettiyhteys olisi riittävän nopea, voit yllättäen maksaa yhteydestäsi myös liikaa. Parhaiten selvität kunkin liittymän reaaliaikaisimmat hinnat vertailemalla puhelinliittymien hintoja keskenään. Vertailussa puhelinliittymien tarjoamat ominaisuudet on listattu selkeällä tavalla ylös, joten voit helposti nähdä samalla silmäyksellä, mikä liittymistä vastaa parhaiten omia tarpeitasi.

Esimerkiksi 100-150 megan nopeudella varustettu liittymä riittää jo vallan hyvin suoratoistamaan erilaisten streaming-palveluiden elokuvia ja tv-sarjoja tasokkaalla HD-kuvalla. Tätä nopeammat nettiyhteydet taas sopivat suurempiin talouksiin, jossa jokainen perheenjäsen haluaa nauttia omista elokuvistaan ja sarjoistaan omassa rauhassaan.

Puhelinliittymiä kannattaa vertailla ja päivittää uuteen vähintään kerran vuodessa. Liittymän päivittäminen on todella helppoa, sillä uusi puhelinoperaattori hoitaa vaihdon puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa uutta SIM-korttia postissa ja vaihtaa se sitten edellisen sopimuksen umpeutuessa haluttuun laitteeseen.

Related Posts

Add Comment